Naslovna Vreme Sutra oblačno i suvo sa temperaturom do 7 stepeni

Sutra oblačno i suvo sa temperaturom do 7 stepeni

Foto: indeksonline.rs

BEOGRAD – U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno i u većini mesta suvo, sa maksimalnom temperaturom do 7 stepeni.

U brdsko-planinskim predelima ujutro i pre podne mestimicno sa kratkotrajnim snegom, saopštio je RHMZ.

Od sredine dana delimicno razvedravanje, pa se ocekuju i periodi suncanog vremena.

Uvece i u toku noći naoblacenje sa severa koje će u noci ka nedelji usloviti slabu kišu koja će brzo preci u sneg. Vetar slab i umeren, na severu i istoku zemlje povremeno jak, severni i severoistocni. Jutarnja temperatura od -4 do 2, najvisa dnevna od 3 do 7 stepeni.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblacno, suvo, od sredine dana sa periodima suncanog vremena. Uvece i u toku noci naoblacenje sa slabom kisom koja ce brzo preci u sneg.

Prema izlgeima vremena do 5. februara, u nedelju će biti promenljivo oblacno, malo toplije, s kratkotrajnom kisom u nizim predelima i snegom na planinama. Vise suncanih intervala bice posle podne.

U ponedeljak ujutro vedro, veci deo dana suvo uz naoblacenje sa zapada i jugozapada koje ce u toku noci ka utorku i u utorak tokom dana uz pad temperature usloviti najpre kisu, a zatim i sneg. Na severu zemlje slabe padavine, u centralnim i juznim krajevima ocekuje se vise padavina uz ponovno stvaranje sneznog pokrivaca u nizim predelima i povecanje visine snega na planinama.

U sredu i cetvrtak promenljivo oblacno, suvo, sa periodima suncanog vremena. Novo jace naoblacenje s kisom i snegom ocekuje se krajem perioda.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version