Naslovna Vreme U Srbiji sutra hladno sa kišom i snegom uz povećanje snežnog pokrivača

U Srbiji sutra hladno sa kišom i snegom uz povećanje snežnog pokrivača

Foto: indeksonline.rs

BEOGRAD – U Srbiji će sutra biti oblačno i hladno, na jugu i istoku sa kišom i snegom, na severu i zapadu tokom dana uglavnom suvo, a noću sa snegom uz stvaranje i povećanje visine snežnog pokrivača saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura od minus dva do četiri, a najviša od jedan do šest stepeni.

I u Beogradu će sutra biti pretežno oblačno i hladno, uz povejavanje slabog snega ujutro i pre podne. Posle podne bez padavina.

Najniža temperatura oko nule, a najviša oko dva stepena. U toku noći sneg i manje povećanje visine snežnog pokrivača.

U Srbiji će u ponedeljak biti oblačno sa padavinama. U Vojvodini, istočnoj i jugoistočnoj Srbiji uglavnom s kišom, a u ostalim krajevima sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača za 10 do 20 centimetara.

U utorak očekuje se postepen prestanak padavina. U sredu na severu Srbije biće pretežno sunčano, a u brdsko-planinskim predelima umereno do potpuno oblačno, ali uglavnom suvo. Od četvrtka do kraja perioda pretežno sunčano uz slab i umeren jutarnji mraz.

Biometeorološka prognoza za nedelju 9. decembar:

Usled očekivanih biometeoroloških prilika kod hronično obolelih i osetljivih osoba su moguće uobičajene tegobe. Oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa varirajućim krvnim pritiskom. Očekivane meteoropatske reakcije su neraspoloženje i reumatski bolovi.

indeksonline.rs/Beta

Exit mobile version