NOVI PAZAR – U okviru akcije koju sprovode pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU Novi Pazar, tokom vikenda pronađen je pištolj, hladno oružje, bejzbol palice i određena količina narkotika, saznaje indeksonline.rs

Policija je u centru grada prilikom rutinske kontrole, kod F.A. iz Novog Pazara pronašla vatreno oružije za koje isti nije posedovao dozvolu. Njemu je podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Iste večeri, prilikom kontrole i pregleda jednog ugostiteljskog objekta u centru Novog Pazara, kod jednog lica pronađena je manja količina opojne droge kokain, dok je kod druge osobe pronadena određena količina tableta sa liste psihoaktivnih supstanci. U istom lokalu su pronađene bejzbol palice i jedan nož.

Tokom noći, policija je kontrolisala vozače na više punktova i tom prilikom sankcionisala dva muškarca, koji su vozilom upravljali pod dejstvom alkohola.

indeksonline.rs