NOVI PAZAR – Na večerašnjoj sednici Upravnog odbora OKK Novi Pazar, a na predlog gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca, na upražnjeno mesto potpredsednuka kluba imenovan je Sead Jerebičanin.

Sead Jerebičanin je dugogodišnji sponzor i prijatelj košarkaškog kluba Novi Pazar, a prema odluci Skupštine, on će biti zadužen za koordinisanje mlađim selekcijama kluba.

“Prevashodno, već duži period radimo na stabilaziaciji i poslovanju kluba, prvo da smanjimo troškove, sve sa ciljem da se racionalnim poslovanjem konsoliduje finansijska situacija i na taj način obezbedi mirniji nastavak takmičenja u kojem je najvažniji cilj opstanak u KLS” – navodi se u saopštenju Upravnog odbora OKK Novi Pazar.

Iz košarkaškog kluba ističu da je uspeh juniora, koji su postali članovi najkvalitetnije lige Srbije istorijski i veoma važan budućnost košarke u Novom Pazaru.

“Jedan od bitnijih ciljeva je stvaranje uslova za sve mlađe kategorije kluba kako bi se obezbedila budućnost košarke u Novom Pazaru. Mlađi uzrasti beleže sve bolje rezultate, a znamo da naši juniori su članovi najkvalitetnije lige Srbije, što je istorijski rezultat za gradsku košarku. U našem gradu postoji još košarkaških klubova s kojima želimo da napravimo još bolju saradnju sve u cilju stvaranja opštih uslova za nolji razvoj košarke u Novom Pazaru. Dobro došli su u klub svi oni koji će zajedno za nama učestvovati u razvoju košarke u Novom Pazaru” – zaključuje se u saopštenju UO OKK NOVI PAZAR.

indeksonline.rs