PRIJEPOLJE – Večeras je u prepunoj hali Doma kulture Prijepolje izabrano novo rukovodstvo mladih Sandžačke demokratske partije Prijepolje. Sastanku je prisustvo osnivač i lider SDP stranke Rasim Ljajić.

Za predsednika mladih SDP Prijepolje izabran je Emir Hamzić, dok je na mestu podpredsednice imenovana Sanida Mujezinović.

Svu sreću u budućem radu novom rukovodstvu stranke poželeo je i predsednik OO SDP Esad Hodžić.

Prisutnima se obratio i osnivač SDP Rasim Ljajić koji je istakao da Sandzačka demokratska partija daje šansu mladom kadru i da je to već uspešan politički put sa svetlim primerom u Novom Pazaru.

“Cestitam svima na izboru. Mi smo stranka koja daje šansu mladima. To smo pokazali u Novom Pazaru sa direktorima i pomoćnikom gradonačelnika, a to ćemo uvesti i u sve ostale gradove gde participiramo u vlasti. SDP je stranka srednjeg puta, koji nije lak i nije jednostavan, ali drugog puta nema. Ovoliko mladih ljudi retko koja stranka može imati” – poručio je Ljajić.

Rasim Ljajić je dodao da su vrata Sandžačke demokratske partije otvorena svima.

“Vazno nam je da animiramo ljude za ove izbore. Mi smo na koalicionoj listi i naš je interes da lista za koju mi trebamo dati doprinos pobedi” – zaključio je Ljajić.

indeksonline.rs