TUTIN – Direktor Doma zdravlja u Tutinu sa svojim timom lekara i zaposlenima u ovoj zdravstvenoj ustanovi, dočekao je danas kandidata za narodnog poslanika SDP dr Muamera Bačevca i zahvalio mu što je izrazio želju da ih poseti.

“Opština Tutin dobiće uskoro kancelariju za narodnog poslanika, to imam u planu da uradim i trudiću se da učinim sve što je u mojoj mogućnosti da nivo usluga zdravstvene zaštite podignem na još viši nivo, ali i to da Tutin dobije Opštu bolnicu i ne bude više samo Dom zdravlja”, rekao je prilikom današnje posete ovoj zdravstvenoj ustanovi, dr Bačevac.

Bačevac je istakao važnost izgradnje Kliničko-bolničkog centra u Novom Pazaru i najavio saradnju budeće Opšte bolnice Tutin na obostrano zadovoljstvo I istakao da će na taj način zdravstvo u ovom region biti na visokom nivou.

“Današnja poseta dr Bačevca pokazuje njegovu zainteresovanost da pomogne razvoj zdravstva u ovom regionu a samim tim i u našem Domu zdravlja”, kazao je direktor te zdravstvene ustanove, dr Kemal Ćorović koji je iskoristio priliku i veliku zahvalnost uputio sandžaklijama u dijaspori na brojnim vrednim donacijama.

Dr Bačevac je obišao sva odeljenja Doma zdravlja u ovoj opštini kako bi saslušao zaposlene koji najbolje znaju šta je još potrebno učiniti za unapređenje rada i pružanja zdravstvenih usluga pacijentima i rekao da će se u narednom mandatu sigurno potruditi da im obezbedi bolje uslove za rad i prerastanje u Opštu bolnicu.