NOVI PAZAR – Bivši šef Uprave kriminalističke policije Beograda Milenko Munižaba imenovan je za zamenika načelnika Policijske uprave Novog Pazara Nermina Ljajića, objavio je danas radio Sto plus.

Njega je na tu poziciju postavila direkcija Policije, a rešenje je, kako se saznaje, potpisao i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Munižaba je od sredine januara bio angažovan u Policijskoj upravi Novog Pazara kao koordinator kojeg je Vulin, kako su pisali pojedini mediji, poslao da unapredi rad policije.

Pored njega, u novopazarskoj policiji kao koordinator od tad radi i bivši načelnik Policijske urpave Valjeva Predrag DJajić.

Ime Milenka Munižabe prethodnih meseci se u medijima povezivalo sa slučajem vraćanja oduzetog blindiranog automobila Marku Miljkoviću, članu kriminalne grupe i jednom od najbližih saradnika Veljka Belivuka.

Pozicija zamenika načelnika Policijske uprave Novog Pazara bila je upražnjenja od decembra 2020. godine kada je smenjen Miljan Nikolić, koji je na tom mestu proveo dva meseca.

indeksonline.rs/Beta