Naslovna Sport Atletika Ivana Španović na krovu sveta

Ivana Španović na krovu sveta

NAŠA NAJBOLJA ATLETIČARKA JOŠ JEDNOM JE POKAZALA ZAŠTO JE NAJBOLJA! IVANA VULETA (ŠPANOVIĆ) ODBRANILA JE TITULU SVETSKE ŠAMPIONKE U SKOKU UDALJ!

BEOGRAD – Prva dva dana na Svetskom atletskom prvenstvu doneli su nam niz spektakla i nekoliko značajnih rezultata, današnji dan doneo nam je svetski rekord u troskoku, ali i zlatnu medalju za SRBIJU!

Beogradska arena doživela je svoje usijanje kada je kraljica srpske atletike letela čak do 7.06 metara i sletela do svetske zlatne medalje.

„Ne znam šta bih vam rekla, zaista sam presrećna i nema reči koje bi opisale kako se trenutno osećam. Evropsko prvenstvo iz 2017.godine se ne zaboravlja i nikad neće, ali ovo danas, ovo je neka posebna emocija, veliko vam HVALA SRBIJO“, rekla je Ivana sa suzama radosnicama u oku.

Vicešampionka sveta postala je Ese Brume iz Nigerije sa 6.85 m, dok je bronzana medalja otišla u ruke atletičarki iz Nemačke, Lorraine Ugen sa 6.82 m.

Naša Milica Gardašević zauzela je deveto mesto u ukupnom plasmanu rezultatom 6.59 m:
“Nisam preterano nezadovoljna, bilo bi mi draže da sam usla u prvih 8, ali mi je izuzetno drago da je atletika dostigla taj nivo organizacije jednog ovakvog takmičenja”, rekla je Milica.

Exit mobile version