SJENICA – Sandžačka demokratska partija održala je danas predizborni skup u prepunoj dvorani Doma kulture u Sjenici.

Tom prilikom, prisutnima su se obratili predsednik i osnivač SDP Rasim Ljajić, predsednik OO SDP Sjenica Nermin Kamberović, kao i kandidati za narodne poslanike Edis Durgutović, Jasmin Hodžić i Muamer Bačevac.

Nakon što je pozdravio sve prisutne, Kamberović je pozvao građane Sjenice da u nedelju izađu na izbore i na listi za parlamentarne izbore zaokruže broj 1, a na predsedničkim broj 6.

Predsednik i osnivač SDP Rasim Ljajić, takođe je pozdravio meštane Sjenice, uputivši im tom prilikom poruku da će se politika koju zastupa SDP pamtiti po onome šta iza nje ostane.

“Borićemo se za Sjenicu jednako kao za Novi Pazar i ostale Sandžačke gradove. Ovi izbori su bitni i odrediće i buduće izbore i odnose. Vodili smo jednu pozitivnu kampanju, bez svadbenih kolona” – rekao je tom prilikom Ljajić.

Ljajić je naglasio da je Sandžačka demokratska partija budućnost Sandžaka, da su svi koji dođu u stranku itekako dobrodošli i da postaju članovi jedne velike familije.

“Vodili smo civilizovanu i kulturnu kampanju i dovoljno smo jaki da bi govorili samo o nama, a ne o drugima. Mi nećemo biti kao drugi, nikoga nećemo vređati. Naša vrata su otvorena za druge ljude iz ostalih stranaka i oni će ovde doći. Buducnost Sandžaka je SDP” – zaključio je Ljajić.

indeksonline.rs