TUTIN – Realizacija projekta izgradnje, odnosno rekonstrukcije i dogradnje Rekreacionog centra Tutin je izvesna.

Projekat vredan 34,5 miliona dinara odobren je od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i ubrzo će se krenuti u njegovu realizaciju.

Projekat je inicirala Sandžačka demokratska partija, Odbor u Tutinu, i njen lider Rasim Ljajić koji je prilikom nedavne posete toj opštini kazao da i Tutin zaslužuje da se razvija po ugledu na Novi Pazar u koji je mnogo uloženo u proteklom periodu.

On je sa rukovodstvom stranke u Tutinu obišao i potes Rekreacionog centra.

Projektom je predviđeno da Rekreacioni centar Tutin, u blizini srednjih škola i Predškolske ustanove, sadrži atletsku stazu, fudbalski teren, košarkaški teren, brojne sportsko rekreativne terene, teretanu na otvorenom, dečije igralište opremljeno najsavremenijim spravama, a čitav prostor će biti kompletno uređen pratećim mobilijarom i osvetljen.

“Stvaranje boljih uslova za život u Tutinu, posebno za mlade, koji treba da ostanu u svojim sredinama, je ono za šta se zalaže Sandžačka demokraska partija” rečeno je i nedavno prilikom sastanka mladih u toj sandžačkoj opštini.

Podsetimo, u Tutinu je, takođe na inicijativu SDP-a i Rasima Ljajića, a sredstvima pomenutog ministarstva realizovan projekat izgradnje eko parka Cikiljevac.

indeksonline.rs