NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU Novi Pazar intenzivno rade na identifikaciji lica koja su izazvala nerede na utakmici između Novog Pazara i Radničkog 1923, saznaje indeksonline.rs

U utakmici 25. kola Super lige Srbije u kojoj je gostujući Radnički slavio minimalnim rezultatom od 0:1, grupa huligana sa zapadne tribine izlomila je stolice i bacala u teren na igrače i stručni štab oba tima. Tom prilikom, povređen je sekretar gostujuće ekipe I.B., a na tribinama je pričinjena velika materijalna šteta.

Kako tvrdi naš izvor iz istrage, protiv šeat lica će biti pokrenut postupak kod nadležnog tužilaštva u Novom Pazaru, dok će protiv osam osoba biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Istovremeno, disciplinska komisija FSS pokrenula je postupak protiv FK Novi Pazar zbog nereda na pomenutoj utakmici.

Prema dosadašnjoj praksi FSS novopazarci će biti kažnjen novčano ili igranjem bez publike na domaćem terenu, što će biti veliki hendikep za Novi Pazar koji se bori za opstanak u elitnom rangu takmičenja.

“Umesto da bodre klub u pokušaju da ostane u Siper ligi, deo takozvanih navijača je ponovo pokazao da dolazi na stadion iz nekih drugih razloga, koji nemaju veze sa sportom” – rekao nam je jedan od ljubitelja fudbala koji je godinama na tribini.

indeksonline.rs