TUTIN – Sandžačka demokratska partija održala je večeras veliki predizborni skup u Tutinu.

Tom prilikom, članovima i simpatizerima SDP obratili su se osnivač SDP Rasim Ljajić i predsednik Glavnog odbora SDP za Tutin Besim Hmazagić.

Ljajić je u svom obraćanju stanovnicima Tutina poručio da bi trebali da pruže šansu Sandžačkoj demokratskoj partiji kako bi se u Tutinu nešto promenilo, počevši od infrastrukturnih radova preko rekonstrukcije vodovodne infrastrukture, kao i izgradnje i rekonstrukcije osnovih i srednjih škola.

“Danas ovde ima više ljudi nego što smo dobili glasova na prethodnim izborima. Treba da pružite pošrsku ovoj stranci da se nešto u Tutinu promeni, počevši od ove sale Doma kulture u kojoj godinama ne radi grejanje” – poručio je Ljajić.

Besim Hamzagić se zahvalio okupljenim i najavio nastavak projekata koji su u toj Opštini započeti zahvaljujući Rasimu Ljajiću.

“Nikad lakši izbor. Glsajte za sebe i za ovaj grad. Morate mi pomoći da nastavimo kontinuitet projakekata koji su počeli u našoj Opštini zahvaljujuci Rasimu Lajiću. Hvala Vam sto šte došli po ovom kijametu u ovolikom broju” – poručio je Hamzagić.

indeksonline.rs