NOVI PAZAR – Potpredsednica SDPS-a Marija Labović večeras je razgovarala sa članicama Foruma žena Sandžačke demokratske partije.

Govoreći o predstojećim izborima, Labović je kazala da su oni važni. Poručila je da će od zalaganja svakog pojedinca zavisi rezultat.

“Treba da budemo još snažniji i više se potrudimo, da objasnimo šta je urađeno zahvaljujući ovoj koaliciji i našim učešćem u vlasti. I posle ovih izbora imaćemo veće učešće u vlasti. Svi naši predstavnici u Beogradu rade za dobrobit lokalnih zajednica, a posebno za Novi Pazar.

Više od 325 miliona dinara uloženo je u Novi Pazar i njegovu turističku infrastrukturu, samo kroz projekte Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Ta sredstva ne bi bila opredeljena bez našeg učešća u vlasti.

Preporučuje nas naš rad, to što smo stranka dobrih, čestitih i poštenih ljudi koji svakog mogu da pogledaju u oči. Nismo prokockali poverenje građana i to je naš kapital.

Naša snaga je u našem zajedništvu i to je veliki kvalitet zahvaljujući čemu ostvarujemo dobre rezultate i to ćemo nastaviti da negujemo” poručila je Labović.

Labović je poručila da su sve aktivnosti uoči ovih izbora istovremeno i ulaganja u političku budućnost stranke.

Predsednica Skupštine Novog Pazara dr Anela Halilović Šemsović kazala je da Sandžačka demokratska partija sa razlogom nosi epitet najveće i najjače jer je za narod uradila najviše.

“Ono sto je SDP uradio niko ne može da porekne, a uradili smo puno” kazala je Anela Halilović Šemsović.

Članica Foruma žena SDP-a Mirela Šabović Trtovac kazala je da je snaga ženskog aktivizma prepoznata u SDP-u i od strane njenog osnivača i lidera Rasima Ljajića.