NOVI PAZAR – Danas je u novopazarskom naselju Požega održan predizborni skup SDP na kojem su se prisutnima obratili osnivač i predsednik SDP Rasim Ljajić, pomoćnik gradonacenika Ensar Škrijelj, odborniknu u skupštini grada Novog Pazara Ramiz Župić i kandidat za narodnog poslanika u skupštini Srbije Muamera Bačevac.

Rasim Ljajić se tom prilikom zahvalio prisutnim meštanima što su došli u velikom broju. Ljajić je okupljenima poručio da na izborima treba da biraju na osnovu onoga što je neko za njih uradio i za onoga ko može da ispuni njihova očekivanja.

“Ovde treba birati one koji mogu da poboljšaju vaš kvalitet života. Ko može da obezbedi putnu infrastrukturu, bolje uslove za život i Klinički centar za Novi Pazar. Mi smo u Novom Pazaru puno napravili i naši rezultati su vidljivi” – poručio je Ljajić.

Ljajić je prisutnima poručio da izađu na izbore u aprilu i glasaju za sebe, da bi prestale međusobne svađe kao i da se pruži ruka pomirenja drugima.

“Investicije od 200 miliona evra, sedam poslanika, jedna ministar, nekoliko državnih sekretara i pomoćnika ministara, sve ovo ne treba dovoditi u pitanje nego biti racionalan” – zaključio je Ljajić.

indeksonline.rs