NOVI PAZAR – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, zamenik gradonačelnika Vladimir Marinković i predsednica Skupštine grada Anela Halilović Šemsović uputili su čestitke svim pravoslavnim vernicima, koji Vaskrs slave po julijanskom kalendaru.

“Svim sugrađanima pravoslavne veroispovesti koji slave predstojeći Uskrs, najiskrenije želim da ovaj praznik provedu u radosti i porodičnoj sreći. Neka nam praznični dani budu poruka mira, međusobnog razumevanja i odlučnosti da zajedno gradimo budućnost” – poručio je Nihat Biševac, gradonačelnik Novog Pazara.

“U ime svojih saradnika i u svoje ime, sveštenstvu, monaštvu i vernicima Novog Pazara upućujem najiskrenije čestitke. Želim vam da najveći hrišćanski praznik proslavite u lepom raspoloženju i dobrom zdravlju sa vašim najmilijima. Nastupajući praznici su prilika da se prisetimo svih vrednosti koje sa sobom donose dani Hristovog vaskrsenja, te da svi zajedno budemo posvećeni jačanju zajedništva i međusobnog uvažavanja kao osnovnih principa koje vekovima negujemo. Hristos vaskrese – Vaistinu vaskrse!” – navodi se u čestitci Vladimira Marinkovića, zamenik gradonačelnika.

“Različitosti dobijaju poseban smisao u jedinstvu i toleranciji! Svojim sugrađanima i prijateljima pravoslavne veroispovesti, upućujem srdačne čestitke povodom nastupajućeg praznika Uskrsa, uz želju da ove dane provedete u blagostanju, zdravlju i dobru! Vreme blagdana je prilika za jačanje našeg međusobnog poštovanja i spremnosti na zajedništvo u dobru i miru!” – poručila je predsednica Skupštine grada Novog Pazara, Anela Halilović – Šemsović.

indeksonline.rs