Predsednik opštine Tutin Salih Hot, predsednica Skupštine opštine Tutin Fazila Ferizović Berović i Načelnik opštinske uprave, Adnan Šehović uputili su čestitke vernicima islamske veroispovesti povodom nastupajućeg meseca Ramazana.


Ramazanska čestitka predsednika opštine Tutin

U moje lično ime i u ime svih gradjana Tutina svim muslimanima u Sandžaku i dijaspori čestitam predstojeće Mubarek Ramazanske dane.

Želim da Ramazan donese mir, oprost, blagostanje, ljubav, međusobno razumevanje i uvažavanje. Da ga na najbolji način provedu sa svojim prijateljima, rodbinom i porodicama i u skladu sa vrrskim običajima.

Ramazan Šerif Mubarek Olsun! Salih Hot, predsednik opštine Tutin.


Čestitka predsednice Skupštine opštine Tutin

Svim sugrađankama i sugrađanima Islamske veroispovijesti u zavičaju i dijaspori čestitam
početak posebnog meseca Ramazana.

Početak posta je i prava prilika za sve da okrenemo novu stranicu u našim životima u odnosu prema porodici, komšijama, prijateljima i sebi samima. Vreme je kada bi trebalo pokazati toleranciju, razumevanje i poštovanje, brigu prema starijima, mlađima, nejakima.

Takođe, želim svim sugrađanima da poručim da u duhu Meseca posta, milosti i oprosta imaju strpljenja, saosjećajnosti i obzirnosti prema svojim susedima i prijateljima. Želim i da uprkos različitim mišljenjima i percepcijama, uoči izbora koji nam predstoje ne bude niti jedne ružne reči ili provokacija između naše braće i naših sestara.

Svima koji ulaze u vreme posta želim zdravlje, sreću i blagostanje koje će obilježiti i proslaviti sa svojim najbližim članovima porodice, rodbinom i komšijama.

Ramazan Šerif Mubarek Olsun.Fazila Ferizović Berović, predsednica Skupštine opštine Tutin


Čestitka načelnika opštinske uprave Tutin

U ime Opštinske uprave opštine Tutin i u svoje lično ime, upućujem iskrenu čestitiku svim muslimanima povodom nastupajućeg Ramazana. Želim da nas Ramazan podseti na važnost poštovanja i razumijevanja, da nam Allah dž.š ukabuli post i sva dobra dela, da ujedini naša srca i da dobrosusjedski odnosi budu slika praznične atmosfere.

Ramazan Šerif Mubarek Olsun! Načelnik opštinske uprave, Adnan Šehović

indeksonline.rs