Naslovna Sport Fudbal Demanti o smrti Mina Rajole

Demanti o smrti Mina Rajole

Izvor: Alexander Hassenstein / Staff

Brojni svetski mediji objavili su da je jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera Mino Rajola preminuo je u četvrtak, što su preneli i domaći mediji. Nedugo nakon toga stižu i demanti vesti.

Među onima koji demantuju vest da je Rajola izgubio bitku za život je i Fabricio Romano koji citira lekara Alberta Zangrilja iz bolnice San Rafaele u Milanu koji je za agenciju Ansa rekao da je besan zbog poziva ranih novinara i „novinara“ koji spekulišu o smrti čoveka koji se bori za život.

Romano je objavio i zvanično saopštenje Mina Rajole:

Dr. Alberto Zangrillo from San Raffaele Hospital in Milano tells Ansa on Mino Raiola conditions: “I’m outraged by the phone calls from pseudo-journalists speculating on the life of a man who is fighting to survive”.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 28, 2022

“Trenutno zdravstveno stanje za one koji se pitaju: besan sam jer su me ubili dva puta za četiri meseca. Izgleda da ipak umem da se reanimiram”.

Sredinom januara pojavile su se informacije da se Rajola nalazi u bolnici u Milanu gde je hitno operisan, te da se bori za život, ali detalja nije bilo.

Mino Raiola official statement: “Current health status for the ones wondering: pissed off second time in 4 months they kill me. Seem also able to ressuscitate”. 🚨

Respect.

Incredible what happened today. pic.twitter.com/uXSpqpwbyq

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 28, 2022

Prema škrtim informacijama do kojih je tada moglo da se dođe radilo se o problemu sa plućima. Posle tih prvih vesti o bolseti, usledili su i optimistični izveštaji da je Rajola bolje te da započinje opravak.

Rajola je rođen 1967. godine u Italiji, ali je veći deo detinjstva i mladih dana proveo u Holandiji. Ime je u svetu fudbala izgradio na transferima Denisa Bergkampa i Pavela Nedveda, a u godinama koje su usledile postao je sinonim za najveće transfere i najbolje igrače.

N1

Exit mobile version