Tim eminentnih ljekara i medicinskog osoblja iz Kliničkog centra iz Beograda i Novog Pazara predano i neumorno rade na zahtjevnim inetervencijama u novopazarskoj Opštoj bolnici, i to iz više različitih grana medicine, objašnjava za Radio televiziju Novi Pazar direktor Opšte bolnice, dr Meho Mahmutović.

Takva radna, i atmosfera posvećena poslu i pacijentima je već nekoliko mjeseci i u angio sali u Novom Pazaru, gdje je do sada obavljeno više od 60 intervencija na srcu. Kontinuirano se Opšta bolnica oprema savremenim aparatima, a rukovodstvo te zdravstvene ustanove planira da sprovede još niz važnih projekata.

Za izuzetno kratak vremenski period pokazalo se zašto se tako glasno govorilo o potrebi otvaranja angio sale u Novom Pazar.

Rukovodstvo Opšte bolnice koje je ulagalo nadljudske napore, uspjelo je u svojoj namjeri, sada se životi spašavaju u ovom savremeno opremljenom prostoru. Ovdašnji ljekari i medicinsko osoblje sve cjenjeniji, obavili su desetine hitnih intervencija.

I tu se ne staje, Mahmutović dodaje da se Opšta bolnica konstantno snabdijeva i dodatno oprema najsavremenijim aparatima i potrebnom opremom.