BEOGRAD – Pošta Srbije objavila je danas da je na prvi nacionalni konkurs “100 uspešnih poslovnih žena” do sada pristiglo više stotina prijava i pozvala sve zainterersovane da se prijave do 8. aprila, kada se konkurs zatvara.Kako je precizirano, preduzetnice i osnivači ili zakonske zastupnice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, kojima je konkurs namenjen i koje to još uvek nisu učinile, u naredna tri dana imaju priliku da se prijave na izboru za najuspešnije poslovne žene u Srbiji.

Prijavljivanje, koje je počelo 8. marta, moguće je onlajn na stranici Pošte Srbije http://preduzetnice.posta.rs, gde su dostupni svi uslovi konkursa i obrazac za prijavu.

Proglašenje pobednica konkursa po oceni stručne komisije planira se krajem aprila, dok su kriterijumi za ocenjivanje, izmedju ostalog, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva i društveno-odgovorne aktivnosti.

Za 100 kandidatkinja čije prijave budu najbolje ocenjene, Pošta Srbije obezbediće nacionalnu vidljivost poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije, predstavljanjem njihovih biznisa u brošuri, koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku i Linkedinu.

Iz Pošte Srbije su istakli da snažno podržavaju žensko preduzetništvo i još jednom pozivali sve preduzetnice da se uključe u izbor na kome mogu osvojiti vredne nagrade, koje će doprineti jačanju njihovog poslovanja, afirmaciji biznisa, povećanju konkurentnosti i boljem pozicioniranju na nacionalnom tržištu roba i usluga.

Za dodatna pitanja na raspolaganju je imejl adresa [email protected].

indeksonline.rs/Beta