BEOGRAD – Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je Policijski sindikat Srbije “pružio punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu u daljoj borbi protiv kriminala i korupcije”.

Kako je navedeno, pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Vladimir Ilić sastao se danas sa predstavnicima Policijskog sindikata Srbije na čelu sa predsednikom sindikata Veljkom Mijailovićem, pa su tom prilikom Mijailović i predstavnici Policijskog sindikata Srbije zahvalili ministru Vulinu na razumevanju i radu na jačanju i poboljšanju uslova rada i materijalnog položaja pripadnika policije.

Pomoćnik ministra policije Vladimir Ilić istakao je da se uslovi rada pripadnika policije poboljšavaju intenzivno kroz materijalni položaj, nabavku opreme, vozila, uniformi, kao i renoviranje i adaptaciju objekata i zgrada policijskih stanica.

“Predsednik Srbije Vučić i ministar unutrašnjih poslova Vulin cene i poštuju rad, zalaganje i požrtvovanost policijskih službenika koji se bore za bezbednost naših gradjana i naše države”, ocenio je Ilić.

Na sastanku je dogovoren dalji nastavak saradnje po pitanju socijalno-ekonomskog položaja zaposlenih kroz socijalni dijalog, navedeno je u saopštenju.

indeksonline.rs/Beta