Na društvenoj mreži “facebook” osvanula je objava kojom se pokušava uceniti glavni i odgovorni uredniku portala PPMedia Alem Rovčanin.

U poruci, koja je objavljena na profilu “Prijepolje insajder”, a za koji Rovčanin tvrdi da pripada Samiru Tandiru, funkcioneru SPP iz Prijepolja, najavljena je objava eksplicitnog materijala, koji je prema navodima iste istog Rovčanin slao osobama u Rudom i Novoj Varoši.

Na ove ucene, Rovčanin je odgovorio porukom prekom u kojoj se kaže:

“Nakon što mi je stiglo par skrinšotova sa objavom jednog od lažnih profila ‘Prijepolje insajder’ iza kojeg stoji Samir Tandir sa svojih par poslušnika, osećam potrebu da javno napišem par rečenica.

Za sve izmišljotine koje sa lažnog profila budu objavljene o meni, pravdu ću potražiti pred nadležnim državnim organima podnošenjem krivičnih prijava i tužbi.

Do sada ste pokušavali da me uplašite i sprečite da radim svoj posao podnošenjem brojnih neosnovanih tužbi, ali je svaka rešena u moju korist što ste debelo morali i platiti.

Sada pokušavate sa izmišljanjem kojekavih gluposti da me ućutkate baš kao što ste to činili i predsedniku opštine Vladimiru Babiću.

Kao prvo ne stidim se ničega što sam radio u životu, mirno spavam sa svojom porodicom bez obzira na svu vašu zlobu i želju da mi naudite i šetam kroz grad uzdignute glave. Nisam krao, reketirao, uzimao novac u zamenu za zaposlenje, nameštao ljude da odlaze u zatvor, ljubavnicu udomljavao u direktorsku fotelju, izmišljao bljuvotine o njima ….. I ovako bih mogao da nabrajam u nedogled (pronašli ste se, je l da?)

Razumem da ste ljuti na mene, jer zahvaljujući svim vašim nezakonitim radnjama koje ste činili, sa svojom ekipom poslušnika, dok ste bili bitan faktor na političkoj sceni, a o kojima sam ja izveštavao sada ste ostali bez svih privilegija.

Okrenuo se točak sreće, građani a i ljudi iz vrha vaše partije su videli ko ste zapravo pa nećete više biti poslanik. Raspuštaju vam odbor, a i kažu da vas neće SNS u Beogradu u koji se kunete. Ipak postoje i dve ustanove gde vas i vaše jarane jedva čekaju da vide, a to su sud i tužilaštvo.

Ne postoje ucene pred kojima bih poklekao. Nastaviću i dalje da radim svoj posao časno i pošteno. PS. Znam da je vama reč POŠTENO strana i da nekako bolje razumete reči – TALJENJE, PROCENAT, PROVIZIJA.

I na kraju moram priznati da volim društvo i boemski život, ako je to suprotno zakonu i nešto loše onda sam ja najgrešniji čovek na svetu. Dobro uvek pobedi svako zlo, pa će tako biti i ovoga puta”, napisao je Rovčanin.