NOVI PAZAR – Savremeni trebdovi na društvenim mrežama sa sobom donose sve više opasnosti po život, naročito mlađe populacije. Dokaz tome je današnja fotografija devojčice iz Novog Pazara, koja je rizikovala svoj život kako bi napravila fotografiju kojom će impresionirati zajednicu na društvenim mrežama.

Naime, jedna devojčica, očigledno u društvu još jedne osobe, rizikovala je svoj život i popela se na krov Lučne zgrade u centru Novog Pazara kako bi napravila selfi.

Slučajni prolaznik fotografisao je ovaj strašan prizor, gde se vidi kako devojčica pozira sedeći na ivici višespratnice u ulici AVNOJ-a, u strogom centru Novog Pazara.

Ovakvim nepromišljenim potezom, devojčica je rizikovala svoj život, pokazujući koliko mladi slepo prate današnje trendove i ne prezaju od opasnosti.

Stručnjaci upućuju aple roditeljima da mnogo više vremena provode sa svojom decom, kontrolišući šta rade na društvenim mrežama i ukažu na štetnost savremenih modela ponašanja koji mogu biti veoma surovi i pogubni po život.

indeksonline.rs