BEOGRAD – U Srbiji će sutra u toku dana u većem delu biti sunčano i toplije, samo na krajnjem jugu Srbije umereno oblačno, uz najnižu temperaturu od minus 3 do 4, a najvišu od 14 do 19 stepeni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutro će biti hladno, mestimično sa slabim mrazem. U toku dana u većem delu sunčano i toplije, samo na krajnjem jugu Srbije umereno oblačno sa tendencijom postepenog razvedravanja posle podne. Vetar slab, na severu Vojvodine umeren, južni i jugozapadni.

I u Beogradu sutra ujutru hladno sa slabim prizemnim mrazem. U toku dana sunčano i tollije. Vetar slab, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša oko 18 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do 12. aprila, u sredu ujutro slab prizemni mraz. Pre podne sunčano. Posle podne i uveče postepeno naoblačenje, koje će u toku noći i u četvrtak usloviti kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom.

Prestanak padavina se očekuje do četvrtka uveče.

U petak i subotu umereno oblačno sa sunčanim intervalima i relativno toplo, a novo naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom se očekuje u toku noći između subote i nedelje i u nedelju tokom dana kada će početi da duva umeren i jak severozapadni vetar uz pad temperature.

Početkom naredne sedmice razvedravanje.