Naslovna Sport Odbojka Zatrić: Iza nas je uzbudljiva i turbulentna sezona

Zatrić: Iza nas je uzbudljiva i turbulentna sezona

Odbojkašice Novog Pazara zauzele su osmo mesto u Drugoj ligi Zapad ostvarivši po 11 pobeda i poraza, ali će zbog reorganizacije takmičenja naredne sezone zaigrati u većem rangu.

Ženska ekipa Novog Pazara seli se iz četvrte u treću ligu, dok u četvrtom rangu ostaje drugi novopazarski tim Volej star junior, koji je prvenstvo u Druge lige Zapad okončao na pretposlednjem, 11. mestu sa skorom 1/21.

“Zadovoljan sam odnosom, pre svega željom koju su pokazale igračice i njihovim radom. Iza nas je uzbudljiva i turbulentna sezona, gde je bilo neplaniranih poraza, ali i trijumfa protiv favorita. To je posledica stalnih promena u igračkom kadru najčešće izazvanih ranim prekidima karijera zbog studija”, rekao je trener odbojkašica Novog Pazara Hamza Zatrić.

“Smatram, ipak, da sport i školovanje mogu ‘ruku pod ruku’. U jednom delu sezone imali smo na treninzima i utakmicama povratnice Esmu Bećović i Edinu Ibrović, nakratko i Minu Ćorović. Fakultet je upisala i Fatima Bekirić, koja je bila u timu”, dodao je Zatrić.

Što se sledeće sezone tiče, zbog reorganizacije i ukidanja Prve B lige još uvek je dosta nepoznanica, kao što je neizvesno i na koje igračice će Zatrić od jeseni moći da računa.

“Planove je nezahvalno praviti pre avgusta ili septembra. Nećemo prekidati s trenizima skoro do kraja juna. Pokušaćemo da stvorimo što bolje uslove za rad i da popravimo to što treba kod nekih igračica koje bi trebalo da iznesu narednu sezonu”, zaključio je Zatrić.

M. Minić

Exit mobile version