Rođeni brat komandira policijske stanice u Sjenici Dž. B. pretukao je pre nedelju dana u centru Sjenice dvojicu sugrađana M.U. i M.U. Umesto da bude priveden u policijsku stanicu, pušten je isto veče, dok je dvojici pretučenih određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a potom i napisane krivične prijave za nasilničko ponašanje.

Kako otkriva izvor našeg portala, Sjenicom već kruže video snimci na kojima se vidi Dž. B. kako je prišao i nokautirao jednog, a potom kreće da tuče i drugog muškarca.

„Pošto ih je prebio obojicu, i to pred dosta ljudi, budući da je bilo oko 19 sati uveče, kada u gradu ima mnogo naroda, došla je patrola policije. Na zaprepašćenje svih prisutnih, ona je odvela dvojicu pretučenih, dok nasilnika nije ni takla, a kamoli da su ga odveli u stanicu, kako bi to trebalo da bude“, otkriva izvor.

Kako dodaje, da se sve zataška pobrinuo se njegov rođeni brat, koji je komandir u policijskoj stanici u Sjenici.

“Slučaj nije prijavljen, kao da se ništa nije dogodilo. Protiv njega nije podneta ni krivična prijava, niti je bilo ko obavešten o incidentu. Međutim, ono što je neverovatno jeste da je dvojici pretučenih određeno zadržavanje od 48 sati, a potom im je napisana i krivična prijava za nasilničko ponašanje. Kakav god da je bio motiv da Dž. B. pretuče obojicu, prosto je neverovatno da pretučene gone, dok se njemu ništa nije desilo”, navodi naš sagovornik.

Izvor Nova.rs zaključuje da bi zbog ovog incidenta trebalo da se povede unutrašnja istraga, s ciljem da se utvrdi na koji način je komandir u PS u Sjenici uspeo da spasi Dž. B, svog rođenog brata i da se odgovorni u lancu kazne.

nova.rs