Čestitku povodom 28. maja, Dana opštine Tutin uputila je predsednica Skupštine opštine Tutin, Fazila Ferizović Berović.

“Tutin je uvek rađao najhrabrije, najponosnije i najhumanije ljude. Rađao je najbolje sportiste, najbolje učenike i studente, mnogo doktora nauka i najboljih zanatlija. Na naše drage Tutince i Tutinke smo ponosni i u Tutinu i na svakom mogućem mestu u svetu gde se nalaze”, navela je u čestitki Ferizović Berović.

Smatra da je Tutin jedna od perspektivinih opština i da radom i razvojnim projektima ta opština može biti mesto ge će mladi ostajati, razvijati znanja i napredovati.

“Opština Tutin sa svim svojim potencijalima, prirodnim bogatstvima, lepotama, turističkom ponudom i ljudskim kapacitetima definitivno je jedna od perspektivnijih opština. Pametnom politikom održivog razvoja i iskorištavanjem takvih potencijala to može biti mesto u kojem će mladi nalaziti svoju perspektivu i razvijati svoja znanja a nove investicije uneti dodatni duh i živost u lokalnu ekonomiju i privredu. Danas ne treba biti mesta za političke, nacionalne, verske ili bilo koje druge podele. Danas smo svi braća i sestre Tutinci i Tutinke. U to ime svim dragim Tutincima, kako ovde i širom zemlje, tako i u dijaspori, upućujem iskrene čestitke povodom Dana opštine Tutin, 28. maja, uz želju da ovaj dan provedu u duhu zajedništva i međusobnog poštovanja”, navela je predsednica Skupštine opštine Tutin, Fazila Ferizović Berović.