Radovi na pripremi za asfalt odvijaju se na više lokacija u Novom Pazaru. Zemljani radovi u toku su u još jednom kraku Kopaoničke ulice u naselju Novopazarska banja.

Što će uskoro dobiti asfalt ispred svojih kuća raduju se i meštani Kopaoničke ulice, koji su dugo gazili blato. U toku su zemljani radovi, a meštani sa nestrpljenjem očekuju dan kad će ispred svojih kuća dočekati sređen put.

Gradilište u Kopaoničkoj Ulici obišao je pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović, koji je najavio realizaciju još niz značajnih infarastrukturnih projekata. Građevisnka sezona, koja je počela ranije odvija se planiranom dinamikom i do sada je na desetine planiranih ulica i završeno.

Juče je asfaltirana još jedna deonica zobilaznice gde se intezivno izvode radovi , a koja je značajna za Novi Pazar, jer će prema oceni mnogih, rasteretiti saobraćaj u gradu.

Grad Novi Pazar i tenderom odabran izvođač radova potpisali su proteklih dana ugovor sa Ministarstvom privrede za rekonstrukciju Ulice generala Živkovića, vredan 81,4 miliona dinara.

Projekat rekonstrukcije ove jedne od najpometnijih ulica u gradu obuhvatiće zamenu i svih podzemnih instalacija, ali i promenu rasvete.