BEOGRAD – Pošta Srbije je, usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, danas pokrenula stalni konkurs za zapošljavanje kandidata na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika na celoj teritoriji Srbije.

Svi ;zainteresovani za rad na ovim pozicijama mogu da se prijave isključivo elektronskim ;putem, na korporativnom sajtu Pošte.Za potrebe realizacije konkursa Pošta Srbije je kreirala na korporativnom sajtu posebnu stranicu http://konkurs.posta.rs/, gde su dostupne sve informacije, uslovi konkursa uputstvo i obrazac za prijavu.

Ova stranica biće stalno aktivna za kontinuirane prijave kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, a njihove aplikacije biće razmatrane i obrađene prema aktuelnim kadrovskim potrebama.

Stranica će služiti i za buduća oglašavanja i informisanje o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje.

Pošta Srbije je jedno od najstarijih i najvećih preduzeća u zemlji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

“Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne rezultate temelji na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate, kao i da se zajedno sa zaposlenima dalje razvija”, navodi se u kompanijskom saopštenju.

indeksonline.rs/Beta