Procenite da li je postojao dovoljan kontakt za jedaneasterac.

Nažalost, ni ovaj vikend u Šumadijsko – Raškoj zoni nije prošao bez sumnjivih odluka sudija na utakmici gde nastupa Fk Tutin.

Utakmica izmedju Korićana iz Kragujevca i Tutina je u jednom trenutku prekinuta zbog opravdanih protesta publike i domaćih fudbalera.

Oni su se bunili zbog odluka glavnog sudije, Mladena Jakovljevića, koji je dosudio nepostojeći jedaneasterac za goste, smatrajući da su na taj način debelo oštećeni. Utakmica je završena pobedom Tutinaca 0:1, a jedini pogodak je bio upravo iz tog penala.
 



Preostaje da nam vidimo da li će ovo biti kraj sudijske sage i raznih malverzacija za rad plasmana u veći rang ili nas čeka neko treće poluvreme. Fudbalski savez Srbije i FSRZS svakako ne mogu da budu srećni onim što se gleda u Šumadijskoj – Raškoj zoni u proteklih mesec dana i nadamo se da će predsednik sudijske komisije Dejan Filipović i organi FSS / FSRZS preduzeti sve neophodne mere kako bi doveli u red sudije u nizim ligama i samu regularnost takmičenja, kao što je to učinjeno u Super i Prvoj ligi Srbije.


indeksonline.rs