Naslovna FEATURED RAT FUNKCIONERA SPP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Nakon Tandira, Zećirović reagovao na odluku...

RAT FUNKCIONERA SPP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Nakon Tandira, Zećirović reagovao na odluku Glavnog odbora

Povodom odluka Glavnog odbora SPP-a da raspusti OO SPP Novi Pazar, OO SPP Prijepolje i Žensku mrežu, oglasio se dosadašnji predsednik OO SPP Novi Pazar.

“Poštovani aktivisti, članovi i simpatizeri Gradskog odbora SPP-a Novi Pazar osećam potrebu upoznati vas sa dole priloženom odlukom.

Ovom prilikom želim se zahvaliti svima vama na učešću u zastupanju, afirmaciji i promociji politike SPP-a u proteklom periodu.

Doista mi je bila posebna čast i zadovoljstvo obnašati funkciju Predsjednika Gradskog odbora Novi Pazar prethodnih godina.

U tom periodu sam se svojim moralnim, intelektualnim, organizacionim i svim ostalim kapacitetima trudio da časno i odgovorno nosim ovaj povereni emanet. Koliko sam u tome uspeo sudićete vi, naši članovi, simpatizeri, šira društvena javnost čak i oponenti, a najvažnije od svega Allah Uzvišeni i Pravedni.

Na putu zastupanja i promocije politike SPP-a vaša podrška i pomoć su mi bile izuzetno važne i u mnogim momentima presudne da nastavimo napred jednakom odlučnošću i energijom. Siguran sam da će rezultati koje smo u prethodnom periodu zajednički postigli ostaviti pozitivnog traga na ovaj naš životni prostor i ambijent.

Obrazloženje o raspuštanju Gradskog odbora Novi Pazar koje je dato u zvaničnom saopštenju SPP-a je netačno i ciljano iskonstruisano u pokušaju da se njime zamagle stvarni razlozi i zbuni javnost.

U narednom periodu ću se potruditi izvestiti širu javnost o okolnostima koje su prethodile donošenju ove odluke. Eselamu alejkum. Iskreno vaš, Edin Zećirović” – napiso je Zećirović na “facebook” nalogu.

Podsećamo, nakon odluke Glavnog odbora SPP, ostavku na svim pozicijama u stranci najavio je, takođe preko društvene mreže “facebook” Samir Tandir.

Exit mobile version