Naslovna Društvo DUDIĆ OTKRIO ISTINU! Elma se zahvalila u ime svoje dece: “IZA NAS...

DUDIĆ OTKRIO ISTINU! Elma se zahvalila u ime svoje dece: “IZA NAS JE PERIOD BOLA I NEPRAVDE”

Predsednik Islamske zajednice u Srbiji, muftija Mevlud efendija Dudić, dao je intervju za TV Sandžak, u kojem je pojasnio način na koji je vlasništvo fondacije “Mufi” prešlo u vlasništvo Islamske zajednice.

Povodom intervjua, oglasila se i Elma Elfić Zukorlić, koja se preko društvene mreže “instagram” zahvalila Dudiću u svoje lično ime, ali i u ime svoje dece, jer su, kako navodi, oni kao porodica prošli kroz period bola i nepravde.

“Uvaženi predsedniče Mešihata IZ u Srbiji, muftija Mevlud Dudić, hvala Vam na ljudskosti i istini koju ste izgovorili u svom intervju za Sandžak TV. Ista je kao reka, uvek nađe svoj put. Hvala Vam u ime Amira, Mine, Ajše i Ahmeda, jer iza nas je period velikog bola i nepravde. Hvala Vam i u moje lično ime. Ponosna sam što sam bila jedan od osnivača, i skoro do Muftijine smrti direktor Mufti fondacije. Ponos je bio biti njegov i Vaš savremenik, i pred Bogom i narodom svedočim da sam sve od sebe dala u našoj zajedničkoj borbi, a posebno u povraćaju vakufske imovine Islamske zajednice. Veliko hvala i dr. Ameli Lukač Zoranić, što je za života muftiji Muameru Zukorliću bila odan prijatelj i saborac” – napisala je Elma Elfić Zukorlić.

indeksonline.rs

Exit mobile version