BEOGRAD – Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić poručio je danas ministarki Zorani Mihajlović da se “džaba” trošila na skupe poklone i gala večere stranim ambasadorima.

Glišić je komentarišući intervju koji je Mihajlović dala za tv NovaS, rekao Večernjim novostima da “ne pada sneg da zaveje breg već da svaka zverka pokaže svoj trag”.

“Članovi Srpske napredne stranke jedva čekaju da ocene svakoga od nas u stranci i sa velikim nestrpljenjem očekuju taj trenutak. A što se tiče onih koji bi preko stranih ambasada da se preporuče za mesto ministra, odmah mogu da im kažem da su se džaba trošili za skupe poklone i gala večere njihovim ekselencijama”, kazao je Glišić.

Dodao je da onaj ko misli da pritiscima i ucenama može nešto da iznudi od SNS-a i predsednika (Aleksandra) Vučića ili je jeo bunike ili nije normalan.

“Ovo je slobodna zemlja, slobodnih ljudi koji su rekli koga žele na čelu države i koji su više nego jasno rekli kako ova naša država treba da se vodi”, ocenio je Glišić.

indeksonline.rs/Beta