Posledniih dana za asfalt se priprema i put koji spaja Atletski stadion sa obilzanicom, koji je dug oko kilometar, a od velikog je značaja i za brojne meštane, koji žive u tom delu grada.

Inftastrukturni radovi se odvijaju na više lokacija u gradu, a pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović je za RTV Novi Pazar rekao da očekuje da se nekoliko ulica asfaltira do Kurban bajrama.

Poslednjih nekoliko godina Novi Pazar je veliko gradilište. Realizacijom brojnih infrastrukturnih projekata, predstavnici Grada Novog Pazara prate razvoj Noovg Pazara, te se trude da u svim naseljima Novog Pazara građani imaju dobre uslove za život. Veliki broj gradilišta otvoren je i ove godine, a realizuju se i kapitalni projekti za Grad Novi Pazar. Brojna aktivna gradilišta u Novom Pazaru obišao je pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu i investicije Nihad Hasanović, koji očekuje da će se plan za ovu godinu ispuniti.

Hasanović je rekao da su najbolji saradnici predstavnika grada građani.

“Kako planiramo tako i radimo. Gradska uprava je i dalje mesto za sve probleme građana, a mi smo tu da im pomognemo i stvorimo bolje uslove za život i rad, a oni nama da zajedno gradimo novi Novi Pazar”, rekao je Hasanović.

Do Kurban bajrama biće asfaltirane ulice: Kopaonička, Varevska, Dubrovačka 419 i krak Ulice ruđera Boškovića.

Ovih dana će početi da se radi Dubrovačka ulica 425, put prema brani u Trnavi, Vojkovačka, Ruđera Boškovića, Branislava Bakračevića, Deževska, Emina Hadžovića.

Uskoro će biti raspisana i javna nabavka za rekonstrukciju Hercegovačke ulice.