Folk pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac ubijen je rano jutros u Holandiji, saznaje indeksonline.rs

Kako smo ranije preneli, nepoznati počinilac je u ranim jutarnjim časovima, sa više hitaca usmrtio Kolašinca.

Šerijatska supruga ubijenog pevača Harsa Lotinac, oprostila se od svog muža objavom na društvenoj mreži “facebook”.

“Bajram-eto želja od čoveka koji je sebe video u slikama mojim sa mojim sinom, da ga odgojim u dobrog čoveka, da se ponosim na njega i da ce možda jednog dana baš on “ENVER” biti podrška u tome jer je i sam odgajan samo uz majku i startu je video svoju majku i sebe u mene i mog sina. Želju za šerijatskim venčanjem među nas je Allah podržao sa njegovom željom da tog dana prouči u ulozi mladoženje suru za hairli brak pred Allahom. Istog dana su bile suze radosnice i suze povodom saznanja da je njegov otac koga je slabo vidjao kao dete preselio. Allah donosi odredbu da mu ispuni želju da se začne mali Enver na koga ce se ponosit mnogi, Allah bit zadovoljan.

Bio si mi najpre familija, bio si kao otac meni, mom sinu koji je u tebe video oca. Bio si brat, drug, prijatelj i najbolji muž. Znao si da voliš beskrajno. Tvoje zadnje reči su bile iskazivanje ljubavi i zadnja poruka: “Moram da idem dušo, dok nije kiša…” mislio je po hleb i namirnice. Otisao si ali svakako je nebo zaplakalo nisi izbegao kišu. Allahova milost prema tebi je jaka, spasio te dušmana na način zbog kojeg ćete uvest u Dzenet. Moj Shehid. Nosim te u sebi. Nosim deo tebe. Rodit ćes se na dan kad smo se i venčali i kad ti je otac preselio. Tvoj amanet je dar od Allaha. Ostavio si mnoge hajrate. Ostavio si velikog čoveka.

Nisu ti dali da upoznaš sina kojeg si ceo život sanjao kao najlepšeg i najbiljeg momka kakav si i ti bioo ali cekat ces nas u dzenetu…” – napisala je Harisa Lotinac, supruga ubijenog pevača.

indeksonline.rs