Nakon raskida saradnje sa bivšim trenerom Tomislavom Sivićem,pre svega zbog visokih finansijskih zahteva,Uprava novopazarskog superligaša je u potrazi za novim sefom stručnog štaba.

Prozivka je već zakazana za 10.jun i u naredna dva dana trebalo bi da se sazna ime budućeg trenera. Iako Uprava krije imena potencijalnih kandidata,kao zmija noge, Indeksonline.rs uspep je da dodje “spiska zelja” mogućih šefova stručnog štaba.

Zanimljivo je da je na tom spisku i ime Husrefa Musemića,bivšeg trenera Sarajeva i još nekoliko bosanskih premijerligaša. Sa njim bi trebalo da razgovara predsednik kluba Ismet Kurtanović. Samo da podsetimo da je sličnu ponudu da preuzme Pazar,pre 7-8 godina,Musemić odbio.

Takodje,nezvanično se saznaje da se vode pregovori i sa Aleksandrom Lintom,Nebojšom Jandricem i Draganom Aničićem. Linta je u prošloj sezoni uspešno vodio Voždovac,Jandrić je bio na prvom mestu sa Indjijom kada je napustio taj klub,a Aničić je trenirao Železničar iz Pančeva,a pre toga Voždovac i Mačvu. Finansijski elemenat će svakako uticati na konačnu odluku.

U Upravi nisu hteli da komentarišu naša saznanja,osim sto nam je rečeno,bez obzira ko bude trener,cilj Kluba je da naredne sezone bude plasiran u prvih osam u ligi. Prema tome će se i dovoditi pojacanja u letnjem prelaznom roku.