BEOGRAD – Portal Telegraf.rs objavio je danas da je ponovo primio imejl u kojem nepoznata osoba navodi da su postavljene eksplozivne naprave u većini studentskih domova u Beogradu.

“Minirali smo sledeće spavaonice: Studentski grad, studentski dom ”Slobodan Penezić” studentski dom ”Kralj Aleksandar I”, studentski dom ”Patris Lumumba”, studentski dom ”4 april”, studentski dom ”Karaburma”, studentski dom ”Košutnjak”, studentski dom ”Rifat Burdžević”,navodi se u mejlu.

U mejlu piše i da su postavljene bombe na letovima JU 9010 i JU 180, kao i u Prekršajnom apelacionom sudu, Prekršajnom sudu u Beogradu, Udruženju sudskih veštaka, Trećem osnovnom sudu, Veštaku, Ustavnom sudu i Posabnim odeljenjima Višeg suda u Beogradu.

Bombe se, kako se tvrdi, nalaze i u zgradama Ministarstva finansija, Ministarstva kulture i informisanja, Ministarstva za evropske integracije, MInistarstva trgovine, turizma i telekomunikacije i u Beogradskom zoološkom vrtu.

Postavljene su, kako se navodi, i u ambasadama Rusije, Kine, Kube, Irana, Belorusije i Sudana.

“To su terorističke nacije. Svi oni zaslužuju da umru, bombe će se detonirati vrlo brzo. Nastavićemo da nanosimo štetu vašoj ekonomiji dok ne učinite pravu stvar i ne uvedete sankcije Rusiji. Ne možete nas zaustaviti”, upozorava se u mejlu.

indeksonline.rs/Tanjug