Naslovna srbija Novi Pazar Uspešno realizovan niz značajnih projekata za OŠ “Đura Jakšić” u Trnavi

Uspešno realizovan niz značajnih projekata za OŠ “Đura Jakšić” u Trnavi

Predstavnici Grada Novog Pazara obišli su OŠ ”Đura Jakšić” u Trnavi u kojoj je uspešno realizovan niz značajnih projekata. Od neuslovne školske zgrade preuredili su prostor i dobili savremeni informatički kabinet, mini fiskulturnu salu, prostoriju za predškolce i biblioteku. Uspešna saradnja biće nastavljena i ubuduće, dogovoreno je prilikom ove posete.

Od neuslovne zgrade povrišne 450 metara kvadratnih đaci OŠ Đura Jakšić u Trnavi dobili su potpuno renoviran prostor i u njemu savremeni informatički kabinet. U ovom pomoćnom objektu sada postoji prostorija za predškolce, biblioteka i mini fiskulturna sala, pa đaci više ne moraju da izvode čas fizičkog vaspitanja napolju na temperaturama u minusu.

”Dobra saradnja sa Gradskom upravom i požrtvovan timski rad menadžemnta škole dali su konkretne rezultate”, izjavila je direktorka OŠ ”Đura Jakšić” u Trnavi Sanela Međedović. Na sastanku je dogovoren redosled realizacije i budućih projekata.

”Ove renovirane prostoroje su potvrda da se sve može kad se hoće. Mi ćemo nastaviti da ulažemo u obrazovanje, u ovu školu, centralne gradske, seoske i prigradske škole”, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara Ensar Škrijelj.

Asfaltiranje prilaznog puta do škole, uređenje školskog dvorišta kao i sanacija i adaptiranje školske trpezarije sa kuhinjom, projekti su školskog tima u Trnavi, čija je

indeksonline.rs

Exit mobile version