Naslovna Društvo Zahvalnice i priznanja za učesnike Eko festivala u Novom Pazaru

Zahvalnice i priznanja za učesnike Eko festivala u Novom Pazaru

Učesnicima petog Eko festivala, čije održavanje je juče počelo u Novom Pazaru, danas su dodeljene zahvalnice i priznanja, ali i nagrade.

Organizator Centar za decu i mlade “Duga” i Grad Novi Pazar obezbedili su poklon knjige i saksijsko cveće, za sve koji su učestvovali u brojnim, juče organizovanim aktivnostima, radionicama i likovnom konkursu, u Gradskom parku u Novom Pazaru.

Direktorica Centra za decu i mlade “Duga” Fatima Durović posebno je zahvalila profesorima razredne nastave, učiteljicama koje, kako je rekla, već dva meseca predano rade na realizaciji likovnih radova i kostima i petu godinu za redom podržavaju ovaj festival.

“Zahvaljujući podršci i velikom broju učesnika ovaj festival postaje tradicionalna manifestacija grada Novog Pazara” objašnjava Durović.

Manifestaciju je podržao Grad Novi Pazar.

Podsetimo, reč je o aktivnostima koje predstavljaju deo redovnog programa Centra za decu i mlade “Duga”, te najmasovnijoj i najznačajnijoj manifestaciji koja sublimira sve ekološke aktivnosti koje se tokom cele godine realizuju u Dugi.

Cilj je da se kroz druženje, zabavu i različite umetničke prakse razvije ljubav prema prirodi kod mladih i da doprinos opštoj ekološkoj kulturi.

Exit mobile version