Naslovna EXTRA Bačevac(SDP): Izgradnja Opšte bolnice u Novom Pazaru istorijski trenutak

Bačevac(SDP): Izgradnja Opšte bolnice u Novom Pazaru istorijski trenutak

Nedavno potpisivanje sporazuma o zajedničkom sprovođenju javne nabavke na izgradnji, dogradnji, rekonstrukciji i adaptaciji opšte bolnice u Novom Pazaru koji su potpisali direktor Kancelarija za javna ulaganja Marko Blagojević i gradonačelnik Novog Pazara Nihat BIševac istorijski je trenutak za novopazarsko zdravstvo i ovaj kraj kao i za mlade lekare koji neće morati da idu u inostranstvo zbog posla- rekao je narodni poslanik SDP-a Muamer Bačevac.

“Ovo je nešto što smo mi najavljivali, i pozivali ljude da glasaju za SDP u kampanji, otvoreno smo govorili da je glas za nas, glas za ovaj projekat” – kazao je dr Bačevac.

On je naglasio da će građani imati najviše koristi jer će imati na raspolaganju kompletnu uslugu a sva tzv.”mala odeljenja” će postati klinike.

“Osim za pacijente veliki je značaj i za mlade lekare koji će moći da nadograđuju svoje postojeće znanje i da uče nove tehnike lečenja. Planiramo da postanemo Kliničko- bolnički centar i da dobijemo Medicinski fakultet” – naveo je dr Bačevac.

Projekat izgradnje, dogradnje, rekonstrukcije i adaptacije Opšte bolnice u Novom Pazaru vredan je oko 49 miliona evra.

Exit mobile version