Meštani Ulice 419 u naselju Selakovac dobili su asfalt, u okviru brojnih infrastrukturnih radova i veoma intenzivne građevinske sezone u Novom Pazaru. Naselje je obišao gradonačelnik Nihat Biševac.

„Možemo reći da je Novi Pazar čak najveće gradilište u zemlji. I pored globalne ekonomske krize uspeli smo da realizujemo sve predviđene projekte, u želji da za naše građane, bilo da žive u seoskom, gradskom ili prigradskom naseljima, obezbedimo najbolje uslove za život. Meštani Ulice 419. su zadovoljni, a mi sa realizacijom radova nastavljamo“, poručio je gradonačelnik Biševac.

Ulaganja u putnu, komunalnu, zdravstvenu infrastrukturu sve su veća. Ne izostaje ni uređenje javnih površina, poput graskog trga.

„Projekti koje otpočinjemo u ovog godini vredni su preko 140 miliona eura, što je najveće ulaganje u istoriji Novog Pazara. Želimo najbolje uslove za naše građane. Da smo na dobrom putu dokaz je da je naš grad jedna od retkih lokalnih zajednica u kojoj se, od poslednjeg popisa, povećao broj stanovnika“, zaključio je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.