NOVI PAZAR – U masovnoj tuči koja se dogodila danas oko 14 časova u selu Draga kod Tutina, život je izgubio S.P. (1997) iz tog mesta, dok je teže povrede zadobilo još najmanje tri lica, saznaje indeksonline.rs

Do tuče je došlo nakon sahrane sedamdesettrogodišnjeg muškarca, koji je preminuo u Nemačkoj, a rodom je iz sela Draga.

Na sahrani su se susrele dve porodice, koje su od ranije imale neraščišćene račune, a nakon sahrane, nedaleko od groblja, došlo je do masovne tuče u kojoj su korišćene metalne palice.

U tuči su povređena četiri lica, po dva iz obe sukobljene porodice. Od teških povreda zadobijenih tom prilikom, smrtno je stradao S.P. u Domu zdravlja u Tutinu. Dva lica iz druge porodice sa težim povredama, transportovana su u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde im je pružena neophodna medicinska pomoć.

Prema informacijama do kojih smo došli od izvora iz Opšte bolnice Novi Pazar, povređenom F.M. se naglo pogoršalo zdravstveno stanje i on će uskoro biti transportovan za Klinički centar u Kragujevcu.

Dežurni tužilac iz Novog Pazara je, u prisustvu inspektora novopazarske i tutinske policije izvršio uviđaj na licu mesta, a prema nezvaničnim informacijama, zbog učešća u tuči zadržana su tri lica. Jednom od njih na teret stavlja krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu, dok će protiv druga dva lica biti podnete krivične prijave za nanošenje teških telesnih povreda.

indeksonline.rs