Srpski državljanin čiji identitet još uvek nije saopšten ubijen je sinoć oko 19 sati u blizini Granade u Španiji. Kako prenosi portal ideal.es u vatrenom obračunu teško je ranjen i državljanin Bosne i Hercegovine koji je živ prebačen u bolnicu. Istragu je, kako navode, preuzela Civilna garda.

– U pucnjavi je jedna osoba ubijena a druga je ranjena, na parkingu kod brane Rules, u blizini opštine Orgiva. Civilna garda pokušava da locira napadače, koji su uspeli da pobegnu – navodi portal i dodaje da bi državljanin Bosne i Hercegovine trebalo da bude operisan.

Prema njihovim tvrdnjama, ubijen državljaninu Srbije nije bilo pomoći, jer su lekari koji su došli na lice mesta mogli samo da konstatuju smrt i više prostrelnih rana na telu.

– Sve se dogodilo nekoliko sinoć, minuta pre 19 sati. Hitna pomoć je tada primili poziv o pucnjavi u kojoj ima teško povređenih. Medicinski helikopter je odmah došao na lice mesta, kao i Civilna garda, koja za sada ne isključuje mogućnost da je motiv likvidacije trgovina drogom – otkrili su izvori španskog portala.

indeksonline.rs/kurir.rs