Naslovna srbija Beograd HAOS U PARTIZANU! “Grobari” traže izbore i smenu uprave

HAOS U PARTIZANU! “Grobari” traže izbore i smenu uprave

Tanjug

BEOGRAD – Navijači Partizana, nezadovoljni situacijom u fudbalskom klubu, oglasili su se danas saopštenjem i, uz parolu “Uprava napolje”, poručili da žele izbore i promenu stanja u redovima “parnog valjka”.

Partizan posle tri odigrana kola Superlige već zaostaje četiri boda za liderom i aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom. Sportski direktor Ivica Iliev napustio je Humsku, a klupa se drma treneru Iliji Stolici.

“Usled loših rezultata koji su posledica katastrofalnog vođenja kluba, mi kao navijači pozivamo na korenite promene i u fudbalskom klubu, kao i u čitavom sportskom društvu. Tek poneki trofej u svim sportovima u poslednjih 10 godina, kasno dovođenje igrača, kao i igrača koji kvalitetom ne odgovaraju našem klubu, finansijsko posrnuće većine klubova JSD, enormno povećanje duga FK Partizan, hipoteka na Zemunelo i stadion…Ovo su samo neke od stvari koje su dovele do nezadovoljstva svih nas kojima je crno-bela boja u srcu”, naveli su “grobari” u saopštenju i dodali:

“Predlažemo hitne izbore u FK i JSD Partizan, i kreiranje uprave koju će činiti ugledni partizanovci, legende kluba i neukaljani pojedinci koji ovom klubu zaista žele sve najbolje i kojima Partizan neće biti samo prečica do profita. Samo takva uprava imaće bezrezervnu podršku i Juga i čitavog stadiona”.

Navijači crno-belih pozvali su i legende kluba da se uključe u akciju.

“Pozivamo i sve bivše igrače i legende kluba svih sekcija JSD da nas podrže i da nam se pridruže, jer je to u najboljem interesu Partizana. Nemamo više šta da čekamo, hoćemo promene odmah! Za pobede, za miran san…”, naveli su, između ostalog, u saopštenju navijači Partizana.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version