Naslovna Društvo Meštani novopazarskog naselja Lug 3 dobili asfalt

Meštani novopazarskog naselja Lug 3 dobili asfalt

Građevinska sezona u Novom Pazaru je u punom jeku. Pripremni radovi su u toku na nekoliko lokacija, a u toku je realizacija i nekoliko kapitalnih projekata u ovom gradu. Poslovi su privedeni kraju i u Varevskoj ulici u Lugu 3, gde je danas postavljen asfalt.

Za meštane Varevska ulice asfaltiranje puta je od velikog značaja, jer će dobiti bolje uslove za život. Ovim radovima u Varevskoj ulici zadovoljni su i meštani, koji ovde žive.
Gradilište u Varevskoj ulici obišao je i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Direktor JP za uređivanje građevinskog zemljišta Mujo Šaćirović, kaže da je građevinska sezona u punom jeku, te da se radi na brojnim lokacijama u gradu, ima još mnogo do kraja građevinske sezone, te se nada da će se plan asfaltiranja ulica u Novom Pazaru biti realizovan.

Asfalt je Varsvkoj ulici je samo jedno u nizu brojnih projekata u Lugu 3, koje je jedno od naselja u Novom Pazaru gde su realizovani brojni infrastrukrturni projekti proteklih godina. Asfaltiran je veliki broj ulica, ruglo u blizini mosta pretvoreno je u oazu mira za ove meštane i izgrađen park sa brojnim sadržajima.

Exit mobile version