BEOGRAD – Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla je danas da iza nje stoje rad i rezultati, da ima svoj štav, te da ne mogu toliko da je napadaju i mrze koliko ona ima energije i ljubavi prema Srbiji.

“Verujem u ono što radim. Spremna sam uvek da ukrstim argumente, da branim svoj stav, ali i da kažem ako sam negde pogrešila. Imam dovoljno energije da napravim mnogo toga i verovatno da rezultati koje sam napravila nekima ne odgovaraju. Gde god da ste, ako odskačete od proseka, uvek ćete biti na tapetu”, rekla je ona za TV Hepi.

Mihajlovićeva je danas rekla da očekuje da nova Vlada Srbije bude jaka i snažna, jer je upravo takva potrebna u vreme kad se čitava Evropa suočava sa teškom krizom.

“Kad je teško vreme, vlada mora da bude jaka, obrazovana, sa iskustvom, sa ljudima koji imaju stav i mogu da iznesu određene projekte, jer smo se u prethodnom periodu sklonili od nekih projekata jer nismo bili dovoljno jaki, i to je nešto što bih svakako kao građanka želela da vidim”, rekla je ona.

indeksonline.rs/Tanjug