Naslovna FEATURED ONI SU BLAGO NOVOG PAZARA! Bilbordi u pešačkoj zoni za najbolje učenike

ONI SU BLAGO NOVOG PAZARA! Bilbordi u pešačkoj zoni za najbolje učenike

Bilbordi sa slikama, imenima i prezimenima učenika generacije novopazarskih osnovnih i srednjih škola postavljeni su na šetalištu. Gradska uprava Novog Pazara tim gestom odala je još jednom zahvalnost najboljim učenicima za rezultate koje su ostvarili tokom školovanja.

Slike sa imenima i prezimenima đaka generacije tradicionalno krase pešačku zonu Novom Pazaru. Sumeja Baćićanin, Mihajlo Luković Muhamed Fazlić učenici su generacije, koji su sa učenicima svih srednjih I osnovnih škola dobili bilbord kao priznanje Grada za trud,rad I uspeh tokom školovanja. Đaci generacije su osim odličnih uspeha, ostvarili I brojne nagrade na opštinskim I republičkim takmičenjima. Drago im je što je Grad prepoznao vrednost znanja i vrednog učenja.

U organizaciji Grada Novog Pazara tradicionalno kao i svake godine postavljeni su bilbordi sa fotografijama svih đaka generacije osnovnih i srednjih škola. Na ovaj način Grad želi dodatno da istakne vrednost najboljih djaka.

Podsetimo, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac ugostio je nedavno najbolje učenike novopazarskih osnovnih i srednjih škola. Kao nagradu za trud i rad koji su uložili tokom školovanja, đaci generacije dobili su novčane nagrade

Exit mobile version