Naslovna HRONIKA Policija u Kragujevcu uhapsila osumnjičenog za ubistvo

Policija u Kragujevcu uhapsila osumnjičenog za ubistvo

KRAGUJEVAC – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu rasvetlili su ubistvo i uhapsili G. S. (1982) iz tog grada zbog postojanja sumnje da je izvršio to krivično delo.

On se sumnjiči da je sinoć, u kući, u naselju Pivara, oštrim predmetom usmrtio tridesetosmogodišnjeg muškarca, a zatim se udaljio sa lica mesta, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu.

Takođe, on se sumnjiči da je i oštrim predmetom naneo lake telesne povrede dvadesetosmogodišnjem muškarcu, koji je zbrinut u Kliničkom centru Kragujevac i nakon ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje.

Pretresom stana osumnjičenog, policija je pronašla nož kojim je, kako se sumnja počinio krivično delo, kao i manju količinu marihuane, pa se tereti i za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Mediji su prethodno preneli da je u Kragujevcu noćas došlo do masovne tuče i da je jedna osoba podlegla povredama, ali je Tanjugu u PU Kragujevac rečeno da do ubistva za koje je uhapšen G.S. nije došlo u masovnoj tuči.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version