Radovi na dogradnji hotela na atletskom stadionu u Novom Pazaru su u punom jeku. Smeštajni kapaciteti biće gotovo udvostručeni, a hotel će biti urađen po najsavremenijim standardima, koji će u budućnosti smestiti brojne sportiste.

Direktor Ustanove za sport Emir Mehmedović kaže da će hotel imati preko 50 mesta. Planirani su razni sadržaji, koji će biti namenjeni za sportiste.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac I njegovi saradnici obišli su danas radove na dogradnji hotela na atletskom stadionu. Biševac je podsetio da Novi Pazar ima najlepši atletski stadion na Balkanu, ali i najbolje uslove za bavljenje sportom. Ovaj objekat je veoma je važan za I za razvoj sportskog turizma. Radove finansiraju Ministarstvo trgovina, turizma i telekomunikacija I Grad Novi Pazar.

Izvođači radova podsećaju da je rok za završetak do kraja godine.
Atletski stadion sagrađen je 2016. godine. Ubrzo za tim je počela gradnja hotela, koji je u funkciji od 2020. Godine, od tada u njemu su smešteni sportisti koji igraju za novopazarske klubove, a dolaze iz drugih gradova, dogradnja hotela počela je u aprilu ove godine.