BEOGRAD – Odmah po završetku druge sezone serije “Klan”, premijerno na Superstar TV od 30.jula svake subote i nedelje od 21h, publika će moći da pogleda i finalnih osam epizoda treće sezone, saopštili su producenti.

Dok smo u prve dve sezone pratili uspon kriminalnog klana pod vođstvom bezskrupuloznih Šoka i Paše, finalna sezona nam donosi prikaz njihovog ličnog sunovrata, ali i propasti njihove organizacije koja je zašla duboko u sve pore društva.

Kroz mnoge tragikomične situacije, sa još više dinamike, nove epizode će nam dočarati kako se obruč oko klana sužava, dok se Šokova i Pašina kriminalna imperija urušava poput kule od karata, a sva njihova počinjena nedela stižu na naplatu.

Kao i u prethodne dve sezone, autorsku ekipu predvodi kreator serije Boban Skerlić, a glumačku postavu čine Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Feđa Štukan, Uroš Jovčić, Miloš Petrović Trojpec, Gorica Popović, Ljubinka Klarić i mnogi drugi.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

indeksonline.rs/Tanjug