Naslovna srbija Nova Varos U Novoj Varoši sutra počinju sportske igre MOSI

U Novoj Varoši sutra počinju sportske igre MOSI

NOVA VAROŠ – U opštini Nova Varoš sutra počinju 57. po redu Međuopštinske omladinske sportske igre, MOSI „Nova Varoš 2022”.

Program svečanog otvaranja počinje u 16 časova na Gradskom stadionu na Branoševcu kada je i defile svih učesnika.

Nakon otvaranja, u 18 časova biće odigrana fudbalska utakmica između Nove Varoši i Prijepolja, dok će u poluvremenu utakmice, u 18.45 časova biti održane dve atletske trke i to na 800 metara za žene i na 1.500 metara za muškarce.

„Predstojeće 57. MOSI su još jedna prilika da se Nova Varoš i Novovarošani predstave u najboljem svetlu. Mada je gostoprimstvo deo naše tradicije, kao jedni od osnivača MOSI imamo i posebnu obavezu da domaćinski ugostimo sve učesnike ove manifestacije. Sportistima smo obezbedili dobre uslove u svakom pogledu, sa ciljem da promovišemo sportski način života i omasovimo bavljenje sportom. Verujemo da će taj trud i rad biti prepoznati i da će svi naši gosti uživati u lepotama Zlatara i toplini srdačnih domaćina”, navode iz

Organizacionog odbora 57. MOSI „Nova Varoš 2022“.

Na 57. MOSI igrama u Novoj Varoši, od 20. do 24. jula, učestvovaće oko 2.000 sportista i sporstkih radnika iz 31 grada i opštine na tromeđi Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji će se nadmetati u 15 sportskih disciplina.

Exit mobile version